За добу в Харківській області від російських обстрілів постраждали троє людей

Протягом доби 21-22 серпня в Харківській області внаслідок російських обстрілів постраждали дві жінки та чоловік. Ворог наносив удари з РСЗВ та артилерії.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

21 серпня близько 21:00 окупанти обстріляли Київський район м. Харкова. Внаслідок ворожого удару отримали поранення 35-річний чоловік та 63-річна жінка. Також пошкоджено будинки приватного житлового сектору. За інформацією начальника слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергія Болвінова, було обстріляно приватні житлові будинки на вулиці Челюскіна та Нижегородській.

Попередньо встановлено, що обстріл здійснювався з РСЗВ.

“Близько 3 години ночі ЗС РФ завдали ракетного удару по Київському району м. Харкова. Пошкоджено двоповерхову будівлю. Попередньо, було випущено дві ракети типу С-300 з території Бєлгородської області РФ.”, – розповіли в прокуратурі.

В області під ворожий вогонь потрапили населені пункти Лозівського, Харківського, Богодухівського та Ізюмського районів Харківської області, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

В смт Золочів Богодухівського району поранення отримала 83-річна жінка.

За процесуального керівництва окружних прокуратур розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 21 серпня випущені з російського бєлгорода ракети влучили у передмісті Харкова – на території селищ Рогань та Докучаєвське.