Вночі ракети окупантів влучили в об’єкти в Немишлянському районі та передмісті Харкова

Близько першої години ночі 20 серпня російські окупанти здійснили вже традиційну для них ракетну атаку по Харкову. Ворожі боєприпаси влучили в об’єкти в Немишлянському районі та передмісті Харкова.

Про це Харків Times довідався з повідомлення Харківського міського голови Ігоря Терехова.

“«Прильоти» ракет по об’єктах критичної інфраструктури у Немишлянському районі та передмісті Харкова.”, – розповів очільник міста.

За попередньою інформацією, люди внаслідок цього удару не постраждали

Через влучання ворожого боєприпасу виникла пожежа на території підприємства у Немишлянському районі Харкова. Площі пожежі склала близько 10 квадратних метрів, її швидко загасили рятувальники, повідомили у прес-службі ДСНС.

За інформацією Харківської обласної прокуратури, цієї ночі під ворожий вогонь потрапили об‘єкти критичної інфраструктури в Індустріальному районі м. Харкова, в Чугуївському та Харківському районах області. Внаслідок обстрілв пошкоджено будівлі та спецтехніку.

На місцях обстрілів працюють слідчо-оперативні групи.

“Правоохоронці вилучили речові докази та зафіксували наслідки обстрілів. Попередньо, ЗС РФ обстріляли Харківщину ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ”, – розповіли в прокуратурі.

Розпочато розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1. ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

За інформацією соцмереж, цієї ночі рашисти випустили з белгородської області у Харківському напрямку близько 10 ракет. Частина ворожих боєприпасів впала на своїй території.

Як повідомляв Харків Times, рано вранці  19 серпня, російські ракети з бєлгорода влучили в Харкові по будівлі одного з вишів у Київському районі міста, приватним будинкам у Немишлянському та промисловому підприємству в Основ’янському районі – там на місці влучання спалахнула пожежа.

19 серпня від удару російської ракети по Київському району Харкова загинула жінка.