Одна людина загинула в Харкові від російської ракети – ХОВА (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Рано вранці сьогодні, 19 серпня, від удару російської ракети по Київському району Харкова загинула жінка.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

«Станом на зараз відомо про 1 загиблу жінку, вона була охоронцем в закладі освіти. На місці влучань працюють екстрені служби. Інформація щодо постраждалих та масштаб руйнувань уточнюється», – йдеться у повідомленні.

В останню добу російські загарбники продовжували щільні артилерійські обстріли Харківської області..

«Протягом доби російські окупанти продовжували гатити з артилерії по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Богодухівського районів області. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди, горіла трава та пшениця у полі. У Золочевській громаді виникли пожежі в приміщенні клубу, бібліотеці та полях», – повідомили у військовій адміністрації.

У Печенігах Чугуївського району області був поранений 68-річний чоловік.

Також ворог продовжував обстріли з танків, реактивної та ствольної артилерії позицій захисників Харкова на фронті, використовував літаки та вертольоти.

«У районі Ізюма ворог намагався наступати на напрямках Барабашівка – Карнаухівка, Сулигівка – Дібрівне, Сулигівка – Нова Дмитрівка. Всюди наші захисники тримають позиції та завдають ворогу відчутних втрат», – повідомляє ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, рано вранці сьогодні, 19 серпня, російські ракети з бєлгорода влучили в Харкові по будівлі одного з вишів у Київському районі міста, приватним будинкам у Немишлянському та промисловому підприємству в Основ’янському районі – там на місці влучання спалахнула пожежа.