Російська ракета у Харкові вбила 11-річного хлопчика

Фото: kharkivoda.gov.ua

Внаслідок ранкового удару російських ракет по Харкову сьогодні, 18 серпня, загинув 11-річний хлопчик.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації.

Кількість поранених наразі залишається незмінною – 18. Як повідомляють у Харківській обласній прокуратурі, серед поранених ще двоє дітей – хлопчик та дівчинка 13 років.

Гуртожиток у Слобідському районі міста, де до сьогоднішнього ранку жили ці діти, «частково зруйнований». Там ще тривають рятувальні роботи. Схоже, загиблу дитину під завалами знайшли не одразу.

«Дані по постраждалим оновлюються», – кажуть у прокуратурі.

Напівзруйнований гуртожиток розташований поруч із також пошкодженим ворожою ракетою трамвайним депо – там розвалений ремонтний цех.

Між тим російське міністерство оборони відрапортувало, що в Харкові «високоточною зброєю уражений пункт тимчасового базування іноземних найманців» та ще й знищено при цьому «90 бойовиків». Отакі в нас у Харкові «бойовики» – загибла 11-річна дитина та двоє поранених 13-річних. Росіяни не є людьми!

Як повідомляв Харків Times, рано вранці сьогодні, 18 серпня, російські окупанти вдруге за добу влучили в будівлю гуртожитку. Цього разу – у Слобідському районі Харкова. Внаслідок російського ракетного удару є поранені, в тому числі діти. Також є загиблі.

Ця публікація була створена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Вміст публікації є одноосібною відповідальністю DW Akademie, ГО “Львівський медіафорум”, Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.