Кількість поранених у Слобідському районі Харкова зросла до 18. Двоє людей загинули

Фото: Игорь Терехов/Telegram

Рано вранці сьогодні, 18 серпня, російські окупанти вдруге за добу влучили в будівлю гуртожитку. Цього разу – у Слобідському районі Харкова. Внаслідок російського ракетного удару є поранені, в тому числі діти. Також є загиблі.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

«Станом на зараз 18 поранених, 2 з них – дитини. 1 людина загинула. Тероризм росіян не має меж!» – написав Синєгубов у Telegram.

Пізніше представник ХОВА повідомив журналістам, що загиблих вже двоє.

За повідомленням мера Харкова Ігоря Терехова, площа пожежі на місці цього «прильоту» склала 800 кв. метрів.

У Холодногірському ж районі внаслідок російського ракетного удару вогонь охопив більше 4,5 тис. кв. метрів адміністративної будівлі.

У Головному управлінні ДСНС області повідомили, що ця пожежа сталася у Будинку культури Хололдногірського району міста. Але рятувальники не підтверджують пожежу в Слобідському районі. Також, за відомостями рятувальників, від російських ракет зранку постраждало трамвайне депо.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 18 серпня, о пів на п’яту ранку російські агресори знову обстріляли Харків. По місту було не менше п’яти влучань. На місці одного з них виникла сильна пожежа. Раніше повідомлялося про п’ять поранених у Слобідському районі міста.

У харківському гуртожитку для людей з вадами слуху, в який російський «Калібр» влучив пізно ввечері вчора, 17 серпня, загинули семеро людей, ще 17 отримали поранення. Серед поранених – 11-річна дівчинка.