Цієї ночі кілька ракет «не захотіли» покидати рідний Бєлгород, і підірвалися на території рф – Синєгубов

У ніч на 6 серпня ракетна атака, якими окупанти щоночі тероризують Харків, пішла не так, як планував ворог. Кілька ворожих боєприпасів підірвалися на території рф.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Шість вибухів, чотири з яких були потужніми, у Харкові було чутно приблизно о пів на першу ночі 6 серпня.

За інформацією Олега Синєгубова, ракети влучили на території об’єкту інфраструктури Індустріального району та у Слобідському районі Харкова. Внаслідок влучання снаряду у Слобідському районі загорілася покрівля одноповерхової нежитлової будівлі.

Ще одна ракета прилетіла у село в Харківсьому районі області. У прилеглих нежитлових приміщеннях, біля яких упав снаряд, вибило вікна.

“За даними військових, кілька ракет «не захотіли» покидати рідний Бєлгород, і підірвалися на території рф.”, – розповів Олег Синєгубов.

За попередньою інформацією, люди внаслідок цих ударів не постраждали.

За інформацією прокуратури області, у Слобідському районі м. Харкова російські ракети частково зруйновали складське приміщення одного з підприємств. Будь-які військові об‘єкти на цій території відсутні.

“Під час огляду місця події виявлено металеві фрагменти ракети, які за своїми ознаками відповідають типу ракет С-300.”, – розповіли в прокуратурі.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв  Харків Times, поліцейські затримали навідника російських ракет на Харківську обладміністрацію.