У Харківській області ворожий вогонь знищив готельно-ресторанний комплекс та пошкодив ферму

У ніч на 2 серпня місто Харків окупанти не чіпали, гатили по області. Під ворожий удар потрапила цивільна інфраструктура у Харківському, Богодухівському, Чугуївському та Ізюмському районах області.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Найбільше від російських нелюдів дісталося Харківському району, де рятувальники загасили чотири пожежі, спричинені ворожими обстрілами. Загалом за добу в області виникло п’ять таких пожеж.

У селі Циркуни внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок.

“Кілька разів наносили удари і по Черкаським Тишках, були влучання по відкритих територіях. Окупанти знищили готельно-ресторанний комплекс, пошкодили господарчі будівлі та хвойні насадження.”, – розповів очільник області.

У Чугуївському районі російські ракети зруйнували завод. У Богодухівському районі внаслідок ворожого обстрілу пошкоджене фермерське господарство. від ворожого вогню виникла пожежа, яку загасили рятувальники.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, викликів щодо постраждалих унаслідок російських обстрілів не було.

Як повідомляв Харків Times, внаслідок ворожих обстрілв 31 липня -1 серпня у Харківській області горіли лісосмуги, приватні домоволодіння, підприємство та поля з урожаєм.

Внаслідок ракетного удара, який російські окупанти здійснили у ніч на 2 серпня, в Чугуївському районі зруйновано завод.