Окупанти обстріляли завод імені Малишева

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Вночі 30 липня російські окупанти нанесли ракетний удар по території харківського підприємства, що виробляє бронетіхніку, – ДП “Завод імені В.О. Малишева”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіцї у Харківській області Сергія Болвінова.

“Рашисти обстріляли територію заводу Малишева. Потерпілих немає. На місці події виявлено фрагменти ракети, ймовірно – ракетного комплексу С300.”, – йдеться в дописі.

Вночі 30 липня, приблизно о 2:30 у Харкові чітко було чути чотири потужні вибухи. Пізніше Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що три ракети потрапили до корпусу училища у Слобідському районі міста. Внаслідок обстрілу триповерхова будівля навчального закладу зруйнована, і почалася масштабна пожежа.

Як повідомляв Харків Times, вночі та зранку 30 липня російські окупанти випустили по Харкову понад 5 ракет РЗК С-300. Потужні вибухи було чутно в місті близько 2:30 ночі та о четвертій ранку. Ворожі боєприпаси влучили в училище у Слобідському районі та у землю у Новобаварському районі Харкова.