Водій Honda насмерть збив жінку на пішохідному переході на вулиці Шевченка

У Харкові поліцейські з’ясовують обставини смертельної ДТП, яка сталася 29 липня близько 12:45 по вулиці Шевченка. Під колесами Honda CR-V загинула жінка, особа якої наразі  встановлюється.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіцї області.

За оперативною інформацією, у момент аварії за кермом легковика перебував 75-річний чоловік.

“Водій Honda CR-V, рухаючись у бік 2-го Вологодського в’їзду, допустив наїзд на пішохода. Попередньо встановлено, що жінка переходила проїжджу частину по пішохідному переходу.”, – розповіли в поліції.

Від отриманих травм постраждала померла на місці ДТП. Про загиблу наразі відомо лише її приблизний вік, в поліції сказали, що під колесами Honda загинула жінка середнього віку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За інформацією соцмереж, за кермом Honda CR-V в момент аварії перебував професор кафедри кримінального права юридичної академії імені Ярослава Мудрого Володимир Тютюгін. Виправдовуючись за ДТП він казав очевидцям, які знімали його на відео після аварії, що, не помітив постраждалу через автобус.

Як повідомляв Харків Times, 14 липня приблизно о 10:15 у Харкові на проспекті Людвіга Свободи сталася ДТП, внаслідок якої загинув 85-річний чоловік.