У парку Горького показали наслідки “демілітаризації” ангару з новорічними прикрасами (відео)

Внаслідок ракетного удару, який російські окупанти нанесли у ніч на 28 липня у центральному парку відпочинку імені Горького міста Харкова пошкоджено ангар, де зберігалося садове приладдя та різні прикраси.

Про це Харків Times довідався з відео, яке оприлюднила прес-служба парку.

“Ракети влучили на господарське подвір’я. Пошкодили бокс, де зберігається садова приладдя, новорічні прикраси, та ялинкові прикраси. Як ви розумієте, жодної військової теми тут немає і бути не може, оскільки парк Горького – це парк розваг. Але тим не менше це не завадило нашому ворогу поцілити сюди”, – розповіли у парку.

Біля входу в ангар від влучання ракети утворилася вирва глибиною 7-8 метрів. На щастя, люид внаслідок обстрілу не постраждали.

Попередньо встановлено, що удар рашисти нанесли ракетами С 300.

Це не перший удар по парку, але вперше окупанти обстріляли улюблене місце відпочинку харків’ян саме цими ракетами.

Як повідомляв Харків Times, у Центральний парк кілька разів потрапляли ворожі снаряди. 2 квітня осколками ворожих снарядів був поранений співробітник парку, на щастя, він залишився живий.

3 травня російські загарбники вчергове обстріляли Харківський центральний парк культури та відпочинку. Згоріли дитячі атракціони біля головної алеї.

У ніч з 27 на 28 липня російські окупанти нанесли ракетні удари по підприємству у Немишлянському районі Харкова та парку Горького.