Сьогодні у Харкові знову обстріляли Центральний парк (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Сьогодні, 3 травня, російські загарбники вчергове обстріляли Харківський центральний парк культури та відпочинку. Згоріли дитячі атракціони біля головної алеї.

Про це передав кореспондент Харків Times з місця подій.

Рятувальники ліквідували пожежу, що виникла внаслідок ворожого обстрілу парку. Дим від неї біло видно майже в усій центральній частині міста.

Один з ворожих снарядів влучив всередину спортивної арени розташованого поруч стадіону «Динамо», також була пошкоджена його огорожа та лишилися скла будівлі й автівки на вулиці Динамівській.

На жаль, не обійшлося без постраждалих. Уламком снаряду була поранена жінка, орієнтовно років сорока, яка гуляла парком з чоловіком та двома дітьми. Медики «швидкої» госпіталізували поранену. На щастя, її діти та чоловік не постраждали.

У зв’язку з цим і мер міста Ігор Терехов, і голова Харківської ОВА Олег Синєгубов просять харків’ян по можливості залишатися в укриттях та не виходити у місто без нагальної потреби.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні у Центральному парку Харкова, який ще досі носить ім’я класика російської літератури Горького, прибирали наслідки російських обстрілів. Працівники навели лад у ретро-парку та на атракціоні «Індія», що постраждали внаслідок ворожих ударів.