Попри війну в Харкові працюють супермаркети, аптеки й навіть водомати

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Незважаючи на постійні обстріли, у нашому нескореному Харкові працюють заклади торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування населення.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Станом на 26 липня у Харкові працюють 225 супермаркетів та 35 ринків. Крім того, відкрито багато невеликих магазинів продовольчих товарів, побутової хімії, зоотоварів тощо. Зокрема, містяни можуть завітати до 41 магазину мережі «Eva» та до 22 магазинів мережі «Prostor», до шести супермаркетів «Comfy», чотирьох супермаркетів «Ельдорадо» та до одного «Епіцентру», – йдеться у повідомленні.

До того ж у місті працюють близько 250 аптек мереж «911», «Копійка», «Шара», «Аптека низьких цін», «Славутич» та ін. Крім того, відкриті заклади побутового обслуговування населення (перукарні, косметологічні кабінети, майстерні з ремонту речей особистого вжитку, СТО, автомийки тощо). І навіть близько 650 водоматів забезпечують харків’ян питною водою.

Як повідомляв Харків Times, 26 липня, близько 4:30 російські окупанти нанесли ракетний удар по Харкову. Ворожі боєприпаси впали неподалік від станцій метро “Спортивна” та “Захисників України” у Слобідському районі міста.