Від російського удару по ринку “Барабашово” загинув харківський волонтер

Під час обстрілу з РСЗВ, який російські окупанти здійснили вранці 21 липня по ринку “Барабашово” у Харкові, загинув волонтер Артем Погорелец.

Про це Харків Times повідомили у ГО “Звичайні люди”.

Артем Погорелец мав магазин на ринку. Окрім підприємницької діяльності чоловік займався волонтерством – допомагав захисникам України.

“Він забезпечував військових шкарпетками та іншими необхідними речами. Майже всі кошти сім’ї спрямовувались на допомогу ЗСУ.”, – розповіли у волонтерській спільноті.

Сьогодні зранку Артем вийшов на роботу. Але російський снаряд відібрав життя харків’янина.

“В нього залишилось дві доньки та дружина, яким зараз необхідна допомога.”, – розповіли друзі Артема.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 21 липня, російські окупанти вдарили по житловому масиву Харкова. Під ворожий вогонь потрапив медзаклад та зупинка транспорту. Внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією, одна людина загинула, 17 поранені.

За уточненими даними пізніше стало відомо, що внаслідок обстрілу, який окупанти здайснили вранці 21 липня по Харкову, загинули троє людей, 20 отримали поранення.

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).