Загиблих від російських снарядів у Харкові вже троє

Внаслідок російського обстрілу двох районів Харкова вранці сьогодні, 21 липня, загинули троє та отримали поранення 23 людини.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Російські снаряди поцілили у два райони міста – Київський та Салтівський. У Київському районі російські покидьки вже не вперше обстріляли зупинку громадського транспорту поруч із ринком. Оскільки час вже минув, можна сказати, що це був один з найбільших у Східній Європі ринок «Барабашово». За даними, прокуратури, обстрілювали близько 09:30 ймовірно з реактивних систем залпового вогню «Ураган». Внаслідок цього удару загинули троє цивільних людей, 20 отримали поранення.

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Салтівський район Харкова потерпав сьогодні від артилерійського обстрілу. Російські покидьки влучили у житловий будинок, постраждали троє мирних мешканців міста.

За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Наразі тривають першочергові слідчі дії, дані уточнюються.

Як повідомляв Харків Times, за останніми даними від Обласного центру екстреної медичної допомоги, кількість поранених внаслідок сьогоднішнього, 21 липня, ранкового обстрілу російськими загарбниками Харкова вже сягнула 21 людини. Незмінною наразі залишається кількість загиблих – дві людини. Серед поранених – одна дитина.