Кількість поранених від ранкового російського обстрілу Харкова росте (фото)

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

За останніми даними від Обласного центру екстреної медичної допомоги, кількість поранених внаслідок сьогоднішнього, 21 липня, ранкового обстрілу російськими загарбниками Салтівки вже сягнула 21 людини. Незмінною залишається кількість загиблих – дві людини. Серед поранених – одна дитина.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації.

На місцях влучань ворожих снарядів працюють 14 бригад екстреної допомоги. Правоохоронці фіксують черговий злочин російських покидьків.

«Ранковий терор у Харкові. Постраждали виключно цивільні люди, і виключно мирна інфраструктура: авто, торгівельні павільйони, житловий будинок, де на 1 поверсі розташована стоматологічна клініка, громадський транспорт. Це жахливі війської злочини проти українців!», – йдеться у повідомленні ХОВА.

Як повідомили Харків Times у Головному управлінні ДСНС області, ворог сьогодні вів вогонь по таких «суто військових об’єктах», як торгівельні павільйони, житлові будинки, медичний центр, зупинки громадського транспорту. Згоріли три автівки на парковці одного з великих ринків міста.

«Для ліквідації пожеж та наслідків обстрілів було залучено 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 30 чоловік особового складу ДСНС. Крім того, на місці обстрілів працювали сапери Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування, які обстежили вражену територію та вилучили залишки вибухонебезпечних предметів», – розповіли у ДСНС.

За словами мера Харкова Ігоря Терехова, один зі снарядів влучив у тролейбус. На місці продовжують працювати співробітники ДСНС і транспортники.

«Другий день поспіль агресор б’є по зупинках громадського транспорту. Причому у такий час, коли люди йдуть на роботу й на зупинках велике скупчення людей. Це робиться навмисно. У такий спосіб агресор намагається залякати харків’ян», – зазначив Терехов сьогодні в ефірі національного телемарафону.

Як повідомляв Харків Times, зранку сьогодні, 21 липня, російські окупанти вдарили по житловому масиву Харкова. Під ворожий вогонь потрапив медзаклад та зупинка транспорту. Внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією, одна людина загинула, 17 поранені.

За уточненими даними пізніше стало відомо, що загинули двоє людей, кількість поранених зросла до 19.