Влада Чугуєва попередила про заборону проїзду центром міста приватним автівкам

Після ракетного удару росіян по місту Чугуєву, внаслідок якого загинули троє людей, у центрі міста можуть заборонити рух приватного транспорту. Це станеться, якщо мешканці міста і надалі продовжуть нехтувати правилами безпеки.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Чугуївської міської ради Галини Мінаєвої.

За її словами, 16 липня, вже за декілька годин після жорстокого удару рашистів по місту, у центрі Чугуєва велася жвава вуличня торгівля, спостерігалася велика кількість людей та автівок. Влада звернулася до мешканців з проханням бути обережними, триматися у безпечних місцях, поближче до укриттів, оскількі удари, що забрали життя чугуївчан, можуть повторитися будь-якої миті.

Але наступного ранку, 17 липня, у центрі міста була майже така сама картина: торговці з товаром, круговерть покупців та багато автівок.

“Моє вчорашнє вечірнє звернення було присвячене неприпустимості великих скупчень людей та транспорту в центрі міста, але вже сьогоднішній ранок продемонстрував, що почули мене не всі мешканці. Мені дуже не хотілося б приймати такі непопулярні рішення, як перекриття центру міста для руху приватного транспорта, проте я буду вимушена це зробити, якщо звернення міської влади не будуть почуті.”, – заявила Галина мінаєва.

Очільниця міста підкреслила, що інколи захаращення вулиць зайвим транспортом в критичний момент перешкоджає руху рятувальників та спецтехніки, а одже коштує чийогось життя. Галина Мінаєва сподівається, що цього разу власники транспортних засобів її почують і будуть паркуватися подалі від центру.

Як повідомляв Харків Times, російські окупанти 16 липня близько 3:30 здійснили ракетний обстріл міста Чугуїв, внаслідок якого загинули троє людей, та поранено двох чоловіків 37 років та 32-річну жінку.

За інформацією слідства, ракети, що вночі 16 липня вбили людей у Чугуєві, було випущено з російського бєлгорода.