Окупанти випустили з бєлгорода чотири ракети, які вночі вбили людей у Чугуєві

Фото: ДСНС у Харківській області

16 липня, близько 3:30 ночі російські окупанти випустили чотири ракети по місту Чугуїв Харківської області. Ворожі боєприпаси влучили у житловий будинок, школу, адмінбудівлі, і одна – у землю.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова.

“4 ракети рашистів, що ймовірно вилетіли з-під бєлгорода вночі, близько 3:30, влучили у житловий будинок, школу та адміністративні будівлі. Також є влучання у землю, воронки діаметром до 14,5 метрів.”, – розповів Сергій Болвінов.

У двоповерховому житловому домі зруйнована частина будинку. Під завалами знайдені тіла трьох мирних мешканців, ще троє поранені.

За словами Сергія Болвінова, на даний момент через завали встановити тип ракети не є можливим.

Внаслідок ракетного удару загинули двоє чоловіків у віці 60 та 68 років та та 70-річна жінка. Постраждалих доставили лікарні, провідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Як повідомляв Харків Times, російські окупанти 16 липня близько 3:30 здійснили ракетний обстріл міста Чугуїв, внаслідок якого загинули троє людей, та поранено двох чоловіків 37 років та 32-річну жінку.