Російські ракети пошкодили два навчальних заклади у Харкові та трамвайні колії (фото)

15 липня близько 3 години ночі російські окупанти здійснили чергову ракетну атаку на Харків. Внаслідок удару постраждали два навчальних заклади та трамвайні колії.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Одна ракета вдарила у подвір’я неподалік школи в Індустріальному районі.

Також під ворожим вогнем опинився навчальний заклад у Холодногірському районі міста. Вибухом пошкоджено фасад будівлі закладу, вибиті вікна, зруйновані трамвайні колії навпроти навчального корпусу.

Слідчо-оперативні групи проводять огляд місць чергових злочинів росіян. Правоохоронці збирають речові докази. За інформацією начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова, на уламках ракет знову виявлено маркування 5В55, що може свідчити про обстріли ЗРК “С-300”.

За попередньою інформацією, внаслідок ворожих обстрілів люди не постраждали.

Слідчі розпочали досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Харків Times, у ніч з 13 на 14 липня російські окупанти передали харків’янам декілька “гостинців” з бєлгорода – здійснили ракетні атаки по нашому місту приблизно о 23:00 та о 2:00 годині ночі. Одна з ракет пошкодила приміщення ангару депо метрополітена у Салтівському районі міста.