В автівці, що спалахнула від російського «урагану», загинули батько та 17-річний син

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

В автівці, що спалахнула від російського снаряду під час обстрілу Харкова вранці сьогодні, 11 липня, загинули 50-річний батько та 17-річний син. Під пряме влучання «урагану» вони потрапили цілком випадково – просто їхали за якоюсь довідкою, потрібною для вступу хлопчика до вишу. Вже не вступить. Та не закінчить. Ніколи.

Про це Харків Times повідомив начальник Слідчого управління Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов.

«На цей момент відомо про 4 загиблих та 31 пораненого – з них двоє дітей», – написав Болвінов у Facebook.

Серед поранених є також працівник слідчих органів, який потрапив під обстріл, прямуючи у справах.

Зранку в Харкові були обстріляні Київський, Салтівський та Основ’янський райони. Постраждав торгівельний центр, а також будинки, приміщення та особисті автівки мирних громадян. На місцях обстрілів вилучено фрагменти снарядів РСЗВ «ураган».

«Я, як і усі українці, переповнений ненависті до війни та рашистів, які щодня обстрілюють наше місто, вбивають наших жителів, і при цьому цинічно повідомляють про «вбитих націоналістів». Окупанти та терористи заслуговують на покарання. Колективна відповідальність рашистів невідворотна», – заявив Болвінов.

Як повідомляв Харків Times, раніше сповіщалося про трьох загиблих та 31 пораненого внаслідок російського обстрілу Харкова вранці сьогодні, 11 липня.