У Харківській області через ворожі обстріли горіли виробничі будівлі, житловий будинок, трава та очерет

Фото: ДСНС у Харківській області

За добу з 10 по 11 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили 11 пожеж, спричинених російськими обстрілами. Горіли житловий будинок, господарчі споруди, виробничі будівлі, автомобіль, сміттєзвалище та трава на відкритій території.

Про це Харків Times повідомили у ДСНС області.

Найбільше від ворожого вогню постраждали Чугуївський та Ізюмський райони області. В кожному з них через обстріли росіян виникло по п’ять пожеж, ще одна – в Богодухівському районі.

За інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова в Богодухівському районі через обстріли постраждав 41-річний чоловік, його доставили до лікарні.

“Також постраждали житлові будинки, господарчі споруди, об’єкти АПК. Сталося кілька пожеж, горіли лісосмуги та трава і очерет.”, – розповів очільник області.

Вночі 11 липня окупанти нанесли три ракетні удари по Харкову. Дві ракети впали на території Основ’янського району міста, ще одна влучила в школу у Слобідському районі. Внаслідок ракетної атаки, за попередньою інформацією, постраждала одна людина. Рятувальники з-під завалів зруйнованої багатоповерхівки у Основ’янському районі міста дістали 86-річну харків’янку.

У Харківській області на лінії зіткнення Захисники України ведуть запеклі бої з російськими окупантами. Ворог сконцентрований на обороні раніше захоплених територій.

У районі Ізюма окупанти намагалися вести наступ в напрямку Краснопілля, але зазнали невдачі і відійшли з втратами.

Як повідомляв Харків Times, вночі 11 липня нічна ракета з бєлгорода влучила у шестиповерховий житловий будинок у середмісті Харкова. Частина будинку зруйнована. З-під завалів рятувальники визволили 86-річну жінку.