Вночі російські ракети з бєлгорода влучили у житловий будинок у середмісті Харкова (фото)

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Вночі сьогодні, 11 липня, нічна ракета з бєлгорода влучила у шестиповерховий житловий будинок у середмісті Харкова. Частина будинку зруйнована. З-під завалів рятувальники визволили 86-річну жінку. Інших жертв, на щастя, немає.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

«Минулої ночі, починаючи з 3.40 год, російські загарбники завдали по Харкову 3 ракетних удари. Усі – виключно по цивільних об‘єктах, це абсолютний тероризм!», – заявив Синєгубов.

Крім житлового будинку було вже вдруге обстріляно школу у Слобідському районі міста та ще одна ракета «влучила в землю неподалік від складських приміщень, вибито вікна, попередньо – постраждалих немає».

«Слідчими зібрано велику кількість уламків ракет для встановлення типу озброєння та в якості речових доказів одних з чисельних військових злочинів рф», – повідомив начальник Слідчого управління Нацполіції Харківської області Сергій Болвінов.

 

Як повідомляв Харків Times, від ракетного удару, який російські окупанти нанесли по центру Харкова 9 липня, постраждали п’ять жінок та 12-річна дівчинка. Удар, ймовірно, було завдано балістичною ракетою «іскандер».