Окупанти нанесли два ракетні удари по насосній станції в Чугуївському районі (фото)

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

8 липня у Харківській області поліцейські задокументували черговий злочин російських окупантів, які цілеспрямовано знищують цивільну інфраструктуру. У Чугуєвському районі області ворог вдарив ракетами по насосній станції.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергія Болвінова.

“Два ракетні удари по насосній станції в Чугуївському районі нашої області. Цивільний об’єкт. Військових не було. Один з ударів наніс пошкодження будівлі та устаткуванню насосної станції. Від другого удару залишилася велика воронка на подвір’ї.”, _ розповів Сергій Болвінов.

За його словами, внаслідок чергової ракетної атаки роісян люид не постраждали. На місці події працює слідчо-оперативна група, проводить огляд та збирає речові докази.

Головний слідчий Харківщини підкреслив, що цілі, по яким б’є росія – об’єкти критичної інфраструктури, навчальні заклади, лікарні.

Як повідомляв Харків Times, за добу 7 липня в Харківській області через російські обстріли загинули чотири людини, дев’ять – поранені.