Швидка, що іхала до пораненої жінки, потрапила під обстріл у Чугуївському районі

Фото: Харків Times

7 липня у Харківській області під ворожий вогонь потрапила бригада ЕМД, яка приїхала надати допомогу жінці, пораненій під час попереднього обстрілу.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення “Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

“7 липня 2022 року о 08:26 до служби “103” надійшов екстрений виклик до 80-річної мешканки Чугуївського району, яка внаслідок ранкового обстрілу отримала важку вибухову травму, чисельні поранення та опіки… Коли бригада ЕМД була вже біля будинку постраждалої жінки, розпочався новий обстріл”, – повідомили в Центрі.

На виклик до пораненої  приїхала бригада ЕМД 2201 на чолі з фельдшером Максимом Матерієнко та водієм Сергієм Капустіним. Дотримуючись інструкцій з безпеки, члени бригади одразу лягли на землю, прикривши голови руками. Працівників засипало землею та, на щастя, ніхто не постраждав. Перечекавши повторний обстріл, медики добралися до жінки та надали їй необхідну допомогу.

Як повідомляв Харків Times, 24 червня у Харківській області під час виконання службових обов’язків отримав поранення фельдшер швидкої допомоги Даніель Дзюба. Автівка, в який медик з колегами іхали до пацієнта потрапила під обстріл.

Фото: “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”