Російська ракета о четвертій ранку влучила у подвір’я приватного будинку в Харкові – поранена жінка (фото)

Російські окупанти з початку липня знов змінили “графік” обстрілів Харкова, за традицією своїх попередників – гітлерівських нацистів другу добу поспіль наносять удари о четвертій ранку. Сьогодні, 3 липня, ворог здійснив ракетні  атаки по Новобаварському та Київському районам м. Харкова.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, російська ракета влучила в один з об’єктів критичної інфраструктури Київського району. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Ще одна ракета влучила на територію приватного будинку у Новобаварському районі. Внаслідок влучання утворилася вирва глибиною шість та шириною 10 метрів. У будинку та у розташованій поруч школі від удару вибило вікна та двері.

“Постраждала власниця будинку – 54 річна жінка, госпіталізована до лікувальної установи, стан – середній.”, – розповів Олег Синєгубов.

На місці подіїї працює слідчо-оперативна група, збирає перивнний матеріал та речові докази. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), розповіли у Харківській обласній прокуратурі.

Олег Синєгубов додав, що в області протягом доби окупанти найбільше уваги приділяли Чугуївському району.

“Окупанти фактично весь день наносили удари по Чугуївщині: горіли господарчі будівлі, гаражі, обстрілювали відкриті території”, – розповів очільник області.

“Привіти” від рашистів також отримали Харківський, Богодухівський та Ізюмський райони.

Загалом протягом доби, за даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ворожих обстрілів в області отримали поранення чотири особи: харків’янка, двоє мешканців Чугуївського району, та одна людина в Харківському районі.

Протягом доби окупанти обстріляли із артилерії райони Руської Лозової, Перемоги, Верхнього Салтова, Замулівки, Волобуївки, Питомника, Прудянки.

Наші Збройні Сили успішно відбили штурм росіян неподалік Прудянки.

Як повідомляв Харків Times2 липня, близько 4 ранку ворожі ракети влучили у промислову зону у Немишлянському районі Харкова. На місці падіння боєприпасів утворилися дві глибокі вирви.