Нетверезий харків’янин вдарив сокирою поліцейського

Вчора, 29 червня, під час спроби припинити сімейну сварку нетверезий 58-річний харків’янин схопив сокиру та вдарив нею співробітника поліції по руці.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Початково співробітники відділу поліції №1 Першого райуправління Нацполіції Харкова отримали виклик з приводу сімейного конфлікту. Прибувши на місце, з’ясували, що нетверезий чоловік вигнав з дому дружину. Жінка розповіла, що супутник її життя взагалі живе неправильно, постійно ображає членів родини.

«Патрульні намагались врегулювати конфлікт між подружжям, але порушник поводився зухвало, потім схопив сокиру та вдарив правоохоронця по руці», – йдеться у повідомленні.

Ну, тут вже про «сімейну свару» довелося забути, викликати на місце події слідчо-оперативну групу та порушити кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Тепер дядечку вже не доведеться бешкетувати у найближчі п’ять років.

Щодо стану співробітника поліції, на якого було скоєно напад, наразі не повідомляється, чи був він поранений та госпіталізований.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові до п’яти років позбавлення волі засудили 48-річного чоловіка за погрози поліцейському та пошкодження його майна – засуджений встромив сокиру в авто правоохоронця.