Від нічних прильотів російських ракет у Харкові постраждали дві молоді жінки (фото)

Фото: Софія Бобок/Харків Times

Російські ракети, що їх нам «надсилає» останнім часом російський бєлгород, знову зруйнували в Харкові кілька «суто військових» об’єктів – житловий будинок у Шевченківському районі міста та підприємство у Слобідському. Були поранені дві жінки – 37 та 24 років.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Правоохоронці вже розпочали розслідувати ці ракетні удари по мирним районам міста як порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК).

«За даними слідства, 28 червня 2022 року близько 23:10 російські військові нанесли ракетний удар по заводу у Слобідському районі м. Харкова. Вказані дії призвели до пошкодження підприємства», – йдеться у повідомленні.

У Шевченківському ж районі ракета «впала біля житлового будинку, що призвело до його часткового руйнування та пошкодження сусідніх домоволодінь».

Пожежу від одного з ударів могли бачити мешканці Харкова вночі. За свідченнями користувачів соцмереж, це було жахливе видовище.

Як повідомляв Харків Times, вдень учора, 28 червня, внаслідок російського обстрілу Індустріального району Харкова, постраждали п’ятеро людей, зруйновано підприємство, виникла пожежа.