Окупанти вдарили з артилерії по Барвінковому – одна людина поранена, ще одну шукають

26 червня близько 2 ночі російські окупанти обстріляли з артилерії м. Барвінкове Ізюмського району Харківської області. Внаслідок обстрілу отримав поранення 61-річний місцевий мешканець.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

За оперативною інформацією, російський снаряд впав на територію приватного будинку, що призвело до його руйнування. Внаслідок обстрілу постраждали щонайменше двоє людей – 61-річний чоловік отримав пораення. Залишається невідомою доля місцевої мешканки: правоохоронці шукають її під завалами будинку.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Першочергові слідчі дії здійснюються співробітниками Ізюмського райуправління поліції ГУНП в Харківській області. У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані до Управління СБУ в Харківській області.

Як повідомляв  Харків Times, у ніч на 26 червня російські нелюди обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема Холодногірський та Немишлянський. Від обстрілів постраждали житлові будинки, лікарня, автівки, гаражі.