Сьогодні вранці російські війська знову обстріляли Чугуїв (фото)

Фото: Галина Мінаєва/Telegram

Зранку сьогодні, 25 червня, російські окупанти знову обстріляли Чугуїв та Клугіно-Башкирівку Харківської області. На жаль, є поранені мирні мешканці.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення мера Чугуєва Галини Мінаєвої.

«Продовжуються хаотичні обстріли нашого міста – сьогодні зранку ворог знов влучив в об’єкти цивільної інфраструктури та житлові будинки в різних мікрорайонах Чугуєва та у Клугино-Башкирівці. Нажаль, маємо поранених», – повідомляє Мінаєва.

Мер міста подякувала місцевим медикам та рятувальникам «за швидке та професійне реагування на цю ситуацію» та закликала мешканців «до максимальної обережності».

«Не з’являйтеся на вулицях без особливої необхідності та тримайтеся поближче до укриттів. Бережіть себе і своїх близьких», – радить Мінаєва.

Як повідомляв Харків Times, російські загарбники минулої доби продовжували обстрілювати з артилерії та РСЗВ Харків та Харківську область. Ракетних ударів було завдано по Київському та Немишлянському районах міста. На території області ворог обстрілював Богодухівський, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони. Зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж, є загиблі та поранені.