Вночі росіяни вдарили по Харкову – пошкоджена багатоповерхівка та комунальне підприємство (доповнено, фото)

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

Протягом доби 17-18 червня російські окупанти продовжили наносити удари по цивільним об’єктам Харкова та області. Внаслідок ворожих обстрілів було госпіталізовано трьох мирних мешканців, пошкоджено будинки, комунальне підприємство у Харкові та агрофірма – в області.

Про це Харків Times довідався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

За його словами, у ніч з 17 на 18 червня окупанти з реактивних систем залпового вогню нанесли удари по Київському району Харкова. Внаслідок обстріу у багатоповерховому будинку горіли балкони квартир трьох поверхів. Також було влучання в одне з комунальних підприємств міста. На щастя, без жертв.

Очільник області підкреслив, шо обстріли окупантів носять хаотичний характер – ворожий снаряд може прилетіти у будь-яку мить у будь-який район міста.

Росіяни протягом доби обстрілювали Циркуни, Дергачі, Золочівську громаду. Вночі вперше обстріляли село Фартушне. Ракета влучила у приміщення сільгосппідприємства. Жертв серед місцевих мешканців немає.

“Протягом доби госпіталізовані троє жителів – двоє з Первомайську, один – в Руській Лозовій”, – розповів Олег Синєгубов.

У Харківські області тривають бої. У ворога залишається все менше сил для наступу. ЗСУ тримають рубежі та поступово переходять до контрнаступальних дій – звільнили с. Дмитрівка на Ізюмщині.

Як повідомив кореспондент Харків Times, у Харкові окупанти вдарили по житловому будинку на Північній Салтівці та вчергове – по Салтівському трамвайному депо.

Як повідомляв Харків Times, протягом доби 16-17 червня у Харківській області російські снаряди зруйнували школу, близько 10 житлових будинків, пошкодили промислові будівлі та поранили двох людей.