Вночі російський снаряд влучив у школу в Харкові – Синєгубов (фото)

Фото: Олег Синєгубов/Facebook

У ніч на сьогодні, 2 червня, російські окупанти обстріляли Київський та Слобідський райони Харкова. Один зі снарядів влучив у школу.

Про це Харків Times повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

«На Салтівці снаряд влучив у будівлю школи. Загинула одна жінка, один чоловік отримав поранення. Ще троє жінок, що перебували в школі, врятовані співробітниками ДСНС», – повідомив Синєгубов.

Ще двоє мирних мешканців міста отримали поранення внаслідок денних обстрілів. Також одна людина поранена через російські обстріли села Циркуни Харківського району області.

Внаслідок обстрілів російськими військами міста Чугуїв, села Коробочкине та селища Клугино-Башкирівка Чугуївського району були поранені ще четверо мирних мешканців цих населених пунктів.

«На території області тривають бойові дії. На Харківському та Ізюмському напрямках ворог переважно зосереджений на обороні та утриманні окупованих територій. Усі спроби атакувати з боку росіян безуспішні. Наші військові продовжують завдавати ворогу втрат. Віримо в нашу перемогу та допомагаємо ЗСУ! Слава Україні!», – сказав голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, протягом доби 31 травня – 1 червня внаслідок російських обстрілів в Харківській області загинули четверо людей, серед них – 12-річна дитина.