За добу в Харківській області російські снаряди вбили трьох дорослих та одну дитину

Протягом доби 31 травня – 1 червня внаслідок російських обстрілів в Харківській області загинули четверо людей, серед них – 12-річна дитина.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За словами очільника області, протягом доби ворог наніс удари по Київському району Харкова. На щастя, внаслідок цього острілу люди не постраждали.

Також окупанти накривали вогнем Харківський, Ізюмський, Богодухівський та Чугуївський райони області.

“Внаслідок цих обстрілів загинуло 4 цивільних. У Золочеві загинула жінка, в Іванівці Ізюмського району – 12-річний хлопчик. У с. Шестакове Чугуївського району – 2 загиблих. Поранення отримали загалом 7 цивільних.”, – розповів Олег Синєгубов.

Продовжуються бойові дії на півночі та на північному сході області, де захисники України намагаються вибити окупантів за межі державного кордону. Як і раніше, гарячим напрямком залишається Ізюмський. Тут ворог перегруповується та готується до нових спроб наступу. Наші захисники тримають позиції та завдають ворогу втрат. Минулої доби ЗСУ збили російський гелікоптер Ка-52 “Алігатор”.

Як повідомляв Харків Times, протягом доби 30-31 травня внаслідок російських обстрілів в Харківській області загинули п’ятеро людей, серед них – 12-річна дитина.

31 травня в небі над Ізюмом бійці 93-ої бригади Холодний Яр збили російський гелікоптер Ка-52.