Окупанти стали частіше бити по Харкову – сьогодні загинули четверо людей

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

Сьогодні, 26 травня, російські окупанти декілька разів обстріляли Харків. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів, загинули четверо людей.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Окупанти знову обстрілюють обласний центр. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів 7 осіб постраждали. На жаль, 4 загиблих. Інформація уточнюється.”, – розповів очільник області.

За інформацією з соцмереж, під ворожий вогонь знов потрапили окраїни міста. Також ворожі снаряди падали на Павлому Полі, в центрі Харкова, в селищі Жуковського.

Очільники області і Харкова Олег Синєгубов та Ігор Терехов закликають містян перебувати у безпечних місцях – підвалах, притулках та на станціях метрополітену.

“Ми не будемо зупиняти рух поїздів у метро, але виділимо спеціальні сектори, де ви зможете розміститися та перечекати бомбардування.”, – розповів Ігор Терехов.

Як повідомляв  Харків Times, протягом доби 25-26 травня рашисти наносили удари по населеним пунктам Харківської області, в тому числі, по тимчасово окупованій Балаклії. Внаслідок ворожих обстрілів загинули двоє людей, 15 – постраждали.