За добу в Харківській області через обстріли росіян загинули двоє людей, 15 – постраждали

Фото: Сергій Бобок/Харків Times

Протягом доби 25-26 травня рашисти наносили удари по населеним пунктам Харківської області, в тому числі, по тимчасово окупованій Балаклії. Внаслідок обстрілу Балаклії загинули двоє чоловіків, отримали поранення десять осіб

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

Серед поранених в Балаклії – дев’ятирічна дівчинка.

“Вивезти з Балаклії до Харкова вдалося тільки дев’тирічну дівчинку, вона у стабільно тяжкому стані. Інших пацієнтів госпіталізували до Куп’янської ЦРЛ.”, – розповів очільник області.

У Харкові ворожого удару зазнав районі П’ятихаток. Внаслідок обстрілу постраждав 62-річний чоловік.

Російські окупанти обстріляли Циркуни, та викликали пожежі житлових будинків. У Циркунах – один постраждалий. Ще одна людина постраждала внаслідок обстрілу Чугуївського району.

Зранку 26 травня знову обстріляли Золочівську громаду та Слатине, Дергачівської громади – двоє поранених.

Збройні Сили України ведуть інтенсивні бої з російськими окупантами. Найгарячіше на Ізюмщині. Росіяни намагаються там покращити тактичне положення в районі міста Ізюм та відновити наступ на Слов’янськ.

Захисники України утримують зайняті рубежі у напрямку державного кордону з країною-агресором та надають ворогу гідну відсіч!

Як повідомляв  Харків Times, 24 квітня російські окупанти нанесли декілька ударів по мирним населенним пунктам Харківської області. Так, рашисти вдарили ракетами по Мерефі і з артилерії – по Дергачівській громаді. Внаслідок підступних обстрілів загинула 69-річна жінка, троє людей поранені.