Харківський поліцейський врятував цуценя і назвав його Азов

Фото: hk.npu.gov.ua

Начальник сектору відділу кримінальної поліції Харківського РУП №1 Дмитро Мельников прихистив маленьке цуценя, яке було в критичному стані через безвідповідальність попереднього власника. Зараз цуценяті нічого не загрожує, і вже скоро воно буде захищати свого визволителя.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції у Харківській області.

Історія знайомства поліцейського та його чотиралапого друга почалася декілька днів тому. Мешканці багатоповерхівки по вулиці Гіршмана поскаржились поліцейським на сусіда, який тримає велику кількість собак в квартирі в антисанітарних умовах.

Правоохоронці відразу виїхали за вказаною адресою. В оселі поліцейські виявили власника квартири. Він перебував у збудженому стані. Після належної фіксації обставин співробітники поліції вилучили близько 30 собак та передали волонтерам.

Але одне крихітне цуценя підкорило серце начальника сектору відділу кримінальної поліції Харківського РУП №1 Дмитра Мельникова. Поліцейський прихистив цуценя. Маленького назвали Азов на честь захисників, які героїчно тримають оборону «Азовсталі».

Через антисанітарні умови малеча знаходилася  у критичному стані. Але дбайливий нагляд врятував Азова – зараз йому нічого не загрожує. Він добре їсть, спить і радо зустрічає свого визволителя після чергування.

“Наш Азов – це символ незламності і непідкореності наших захисників. Перемогли і переможемо!” – прокоментував начальник сектору ВКП Дмитро Мельников.

Як повідомляв Харків Times, під час гасіння пожежі у Київському районі Харкова бійці ДСНС врятували руденького котика.