За минулу добу в Харкові жодного разу не сталося пожеж через ворожі обстріли

Фото: ДСНС

За добу з 10 по 11 травня рятувальникам Харківського гарнізону ДСНС жодного разу не довелося гасити в місті пожежі, викликані обстрілами російських окупантів. Всі ми розуміємо, що за це – величезна подяка ЗСУ та іншим Силам Оборони України. Проте в Харківській області таких пожеж сталося шість: три – в Ізюмському районі, дві – у Куп’янському й одна – у Золочівському.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлянні ДСНС області.

«Всі влучання були по приватному сектору, горіли людські хати та надвірні забудови. Дані пожежі успішно ліквідовані силами підрозділів ДСНС», – йдеться у повідомленні.

У Харкові ж 30 бійців особового складу ДСНС та п’ять одиниць спецтехніки розбирали завали після ворожих обстрілів. Ці роботи проводилися у Шевченківському, Новобаварському та поки що московському районах міста. На сьогодні вже повністю завершено розбирання на 79 об’єктах.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби 13 разів залучалися для знешкодження ворожих боєприпасів, ліквідовано 34 одиниці боєприпасів.

Як повідомляв Харків Times, завдяки злагодженим діям  особового складу підрозділів Сил оборони України в Харківскьій області звільнено населені пункти Черкаські Тишки, Руські Тишки, Рубіжне та Байрак.