Під нещодавно звільненими Циркунами Харківської області на російській розтяжці підірвалися дві жінки (відео)

Під мостом поблизу від села Циркуни, що 7 травня було звільнено українськими військами від російських загарбників, загинули дві жінки, які підірвалися на ворожій розтяжці.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення начальника Слідчого управління Нацполіції області Сергія Болвінова у Facebook.

«Слідчі та експерти-криміналісти Слідчого управління, слідчі Липецького відділу поліції разом з вибухотехніками провели огляд під мостом біля с.Циркуни, де дві жінки підірвалися на розтяжці», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці знайшли тіла загиблих, зафіксували місце події та провели всі необхідні слідчі дії.

«Вибухотехніками біля мосту та під ним виявлена велика кількість противотанкових мін та розтяжок з мінами. Нагадую харків’янам та жителям області – будьте обережні! Без потреби не відвідуйте місця, де були рашисти», – підкреслив Болвінов.

Як повідомляв Харків Times, у звільнених населених пунктах ворог залишає по собі велику кількість мінувань. Росіяни мінують житлові будинки, школи, дитячі садочки, просто узбіччя доріг чи поля. ХОВА попереджає, що повернення до своїх домівок для мешканців звільнених територій ще завчасне й може стати вкрай небезпечним.