Російська пропаганда назвала наш харківський «Кракен» «кримінальниками» та «карателями»

Фото: censor.net

Російський пропагандистський ресурс «риа новости» не знайшов нічого краще, як назвати спецпідрозділ «Кракен» Харківського ТрО «Азов» «кримінальниками» та «карателями». Останній епітет також застосували до СБУ. У підрозділі вважають, що це – через нездатність пояснити вмотивованість українських бійців.

Про це Харків Times дізнався з телеграм-каналу очільника «Кракену» Костянтина Немічева.

«Будь-які дії росіян в Україні супроводжуються кілотоннами шизофренічної пропаганди. Не знаючи, як пояснити вмотивованість підрозділу “KRAKEN”, русня розповідає, що ми “каратєлі” та “уголовніки”. Не маючи змоги пояснити нашу боєздатність, вмотивованість та успіхи в знищенні окупантів, олігофрени з путінських помийок вигадують усе більше й більше недолугих фейків про нас», – йдеться у дописі.

Немічев пригадав, що так само російська пропаганда «поливала брудом» і полк «Азов», який зараз героїчно б’ється у Маріуполі і яким «зараз захоплюється весь світ». Не забув він і про те, що російську брехню «підхоплювали деякі українські ЗМІ та діячі».

«Ми кожного дня виконуємо свої задачі на закріпленій ділянці фронту, знищуємо ворога та звільняємо населенні пункти. А людям, які живуть лише чутками та заздрістю бажаємо займатися своїми справами, розвиватися та ставати кращими. Тоді у вас теж все буде», – щиро радить командир «Кракену».

Як повідомляв Харків Times, спецпідрозділ «Кракен» разом з іншими підрозділами Українських визвольних сил, брав участь у звільненні від окупантів Руської Лозової та інших населених пунктів Харківської області.