Борова під окупацією: російські військові «переписують» побутову техніку

Ілюстративне фото

У тимчасово окупованій Боровій російські військові в окремих помешканнях проводять «перепис» побутової техніки.

Про це Харків Times повідомили у Борівській селищній раді.

Зафіксовані випадки, коли окупанти записували, скільки у будинках знаходиться холодильників, телевізорів, микрохвильових пічок, пральних машин тощо.

«Яка мета такого «перепису», залишається лише здогадуватись», – йдеться у повідомленні.

Між тим окупанти несуть втрати своєї бойової техніки, незважаючи на відсутність бойових дій. Приміром, у селі Богуславка вони намагалися на танках перетнути обмілілу річку Оскіл.

«В результаті не змогли доїхати навіть до русла – два ворожих танки так загрузли в муляці, що їх не змогли витягти навіть за допомогою іншої важкої техніки», – повідомлає селищна рада.

В цілому обстановка у громаді залишається напруженою та небезпечно. Спостерігається велика кількість ворожих військ, частина з яких проходить «транзитом», але частина продовжує окопуватись на околицях населених пунктів громади. Населення потерпає від браку найнеобхіднішого – їжі, ліків, готівки.

Мешканців громади попереджають про небезпечність взяття участі у можливих «святкових заходах», інспірованих ворогом.

Як повідомляв Харків Times, через територію Борівської громади, що знаходиться під російською окупацією, проходить велика кількість живої сили та техніки окупантів, при цьому протягом останньої доби значна частина «осідає». Ворожими військами зайняті практично всі населені пункти громади.