У Харкові поліцейські затримали закладника з 76 пакунками з наркотиками (відео)

Фото: Нацполіція у Харківській області

1 травня у Харкові поліцейські затримали 23-річного розповсюджувача наркотиків. Під час обшуку у нього вилучили близько 420 грамів канабісу та близько 10 грамів амфетаміну.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції Харківської області.

Правоохоронці побачили закладника на вулиці Григоровське Шосе. Той вийшов з лісосмуги та постійно озирався, чим привернув увагу поліцейських. В рюкзаку 23-річного молодика поліцейські виявили полімерний пакет, замотаний в ізоляційну стрічку.

В пакеті знаходилося 75 зіп-пакетів з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, різною вагою. Та один зіп-пакет з речовиною, схожою на амфетамін. Також у чоловіка вилучили мобільний телефон з зображеннями місць залишення закладок та відповідні чати у месенджерах. Затриманий пояснив, що вилученою речовиною є канабіс та амфетамін. Також встановлено, що він співпрацював з Інтернет-крамницею.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові за крадіжки з пошкоджених обстрілами квартир затримали мешканця окупованої Балаклії.