У Харкові за крадіжки з пошкоджених обстрілами квартир затримали мешканця окупованої Балаклії

Фото: Нацполіція Харківської області

У Харкові поліцейські затримали мешканця тимчасово окупованої Балаклії за скоєння квартирних крадіжок. Злодій виносив майно з квартир, які постраждали від обстрілів російських окупантів.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Нацполіції Харківської області.

Поліцейські відділу поліції № 2 ХРУП № 2 затримали крадія майже “на гарячому”. 21 квітня під час патрулювання Немишлянського району вони побачили чоловіка з оргтехнікою, та поцікавились, звідки той взяв це майно.

“Під час перевірки було встановлено, що мешканець м. Балаклія викрадав майно з квартир, які зазнали руйнувань від обстрілів російської армії.”, – розповіли в поліції.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК (крадіжка). Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські встановлюють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів.

Як повідомляв Харків Times, поліція затримала двох харків’ян за крадіжку 500 тис. грн та сигарет з супермаркету на проспекті Петра Григоренка в Харкові.