В Слатині ворожий обстріл пошкодив газорозподільчу систему

Ілюстративне фото: censor.net

Внаслідок ворожого бомбардування у селищі Слатине пошкоджено газорозподільчу систему, внаслідок цього припинено газопостачання у населених пунктах Безруки, Слатине, Прудянка, Цупівка, Дубівка, Лобанівка, Нова Козача, Козача Лопань, Ветеринарне та Гранів.

Про це Харків Times повідомили в Дергачівській міській раді.

«Мешканцям вказаних селищ та сіл необхідно перекрити крани подачі газу до домоволодінь для можливості здійснення діагностики системи та з метою запобігання виникненню нових аварійних ситуацій», – йдеться у повідомленні.

Оскільки на цих територіях відсутня електроенергія та спостерігаються проблеми зі зв’язком, влада просить всіх усіма можливими способами донести цю інформацію до рідних і близьких, які залишаються там.

Ремонтні роботи на газорозподільчій системі обіцяють розпочати «відразу за настання сприятливих умов»: за відсутності обстрілів та бойових дій, а також за технічної спроможності.

Як повідомляв Харків Times, минулої доби тривали ворожі обстріли Харківської області. Російські війська обстрілювали Дергачі, Чугуїв, Золочів. У Харкові та області за добу 15 поранених та троє загиблих.