Відомий американський кінорежисер Кері Фукунаґа як волонтер допомагає тваринам у Харкові (фото)

Фото: city.kharkov.ua

Відомий американський режисер, кінооператор, сценарист та продюсер Кері Фукунаґа («Справжній детектив», «Джен Ейр», «Безродні звірі», «Без імені»), американський продюсер Нейт Мук (продюсував фільми для HBO) та шеф-кухар і засновник некомерційної організації World Central Kitchen, що займається організацією харчування після стихійного лиха, Хосе Андрес працюють у Харкові як волонтери. Зокрема, вони привезли корм у Харківський притулок для тварин КП «Центр поводження з тваринами».

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«На своїх сторінках у соціальних мережах зіркові волонтери повідомили, що не залишать тварин голодними. Ми дуже вражені звичайністю цих людей – ніхто з них не натякнув про свій статус та досягнення. Вони поїхали на війну і, ризикуючи життям, допомагають українцям та нашим тваринам. Дуже дякуємо!” – кажуть у КП.

Як повідомляли у харківських ЗМІ, 16 квітня під час ракетного удару з боку російських військ у районі Кінного ринку в Харкові постраждали працівники американської волонтерської кухні World Central Kitchen – чотири жінки потрапили до лікарні з опіками. Всі вони – співробітниці харківського ресторану «Япошка», які приєдналися до американського волонтерського проекту.

Як повідомляв Харків Times, 14 березня від російського обстрілу з реактивної системи залпового вогню «смерч» району Центрального парку культури та відпочинку в Харкові загинув 26-річний волонтер організації Help Army.