Окупанти вдарили зі “Смерчів” по парку Горького – загинув волонтер

За добу 14 березня окупанти 65 разів обстріляли Харків. Зокрема, рашисти випустили дві ракети по центральній частині міста, також вели вогонь з реактивної системи залпового вогню «Смерч».

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

Під вогнем “Смерчів” опинилися район парка Горького, Сумського ринку, перехрестя Сумської та Динамівської.

“Під обстріл потрапила машина волонтерів організації Help Army. Від тяжкого поранення загинув 26-річний хлопець, поранена жінка. Кількість постраждалих встановлюється. Загалом за добу зафіксували 65 вистрілів.”, – йдеться в повідомленні.

За інформацією харківської волонтерки Анжели Денисенко, внаслідок обстрілу окупантів загинув волонтер Артем Айвазян, поранення отримала його сестра Аленка Айвазян.

“Тепер з нами нема Артемчика… янгол… його рідна сестричка, наша Альонка Айвазян у лікарні… операція… осколок…. І нестерпний біль за брата… Вона СИЛЬНА ДІВЧИНКА! Вона до війни допомагала діткам-сиротам, а потім діткам-біженцям… а потім – Захисникам і звичайним мешканцям…. Встигала рятувати життя!!! … але війна… “, – написала Анжела Денисенко у Facebook.

“Артем співпрацював з нашою організацією «Help army”..: Ми втратили справжню надпотужну бойову одиницю!!! Він – Герой!!! Він справжній ГЕРОЙ!!! До останнього свого подиху він допомагав країні боротися з рашистами!”, – додала харків’янка.

Вона також опублікувала номер картки мами Артема та Альони

Приват банк: 4731 2196 1392 0630
Айвазян Мариам Робертовна

За інформацією Харківської ОВА, по області ведуться бойові дії в напрямках Ізюму, Балаклії, Дергачах.

15 березня може бути відкритий «зелений коридор», аби евакуювати підопічних психоневрологічного інтернату в Осколі. Його практично знищили окупанти кілька днів тому, там лишилися 350 осіб.

Як повідомляв Харків Times, протягом доби, 14 березня ворог наносив удари по Харківській області в тому числі ракетними комплексами “Іскандер”, розташованими на території РФ.