Окупанти вдарили по Харківській області з “Іскандерів” з території РФ

Протягом доби, 14 березня ворог наносив удари по Харківській області в тому числі ракетними комплексами “Іскандер”.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова у Telegram.

“Окупанти продовжують наносити удари по житлових масивах Харкова, знищують історичний центр. Продовжуються обстріли в Чугуєві, Ізюмі, Дергачах. Сьогодні ворог наносив удари в тому числі ракетними комплексами “Іскандер”. За інформаціє Штабу оборони, атакував із території росії”, – розповів Олег Синєгубов.

Російська ракета «Іскандер» 14 березня зруйнувала житловий будинок на вулиці Свободи у Харкові, повідомляє Суспільне з посиланням на Харківсьу ОВА.

Олег Минєгубов також відзначив, що Харків тримає оборону 19-ий день. Збройні Сили України не пускають ворога до міста та здійснюють контрнаступальні операції по області.

Очільник попросив мешканців регіону не нехтувати сигналами тривоги! Відразу ховатися в укриття, як тільки зазвучить сирена.

Він також попросив жителів одразу повідомляти поліцію про підозрілих осіб, випадки мародерства, порушень. Поліція Харківщини оперативно реагує на повідомлення, та закликає об’єднати зусилля в боротьбі з ворогом.

Як повідомляв Харків Times, за добу Харків витримав близько 74 артилерійських та мінометних обстрілів, стріляли по місту й з реактивних систем залпового вогню. Знову постраждали райони Олексіївки, П’ятихаток, Північної та Південної Салтівки, Холодної гори. Дісталося й центру міста, й району станції метро «Академіка Барабашова», й Білгородському шосе. Також від обстрілів потерпали Дергачі та Чугуїв.