«Харківодоканал» перекладає труби у Холодногірському районі

Фото: city.kharkov.ua

Бригади КП «Харківводоканал» узялися до перекладання трубопроводу холодного водопостачання у Холодногірському районі Харкова.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на начальника Холодногірського району служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» Олександра Сірка.

За його словами, планується замінити близько 140 метрів трубопроводу діаметром 160 мм.

«Цей водовід проходить через підвальне приміщення, яке на час обстрілів використовується як укриття для мешканців будинку. Старі технічно зношені труби міняємо на сучасні пластикові. Ремонт виконуємо без відключення водопостачання споживачів. Попередньо проводимо всі підготовчі роботи й лише на короткий час перепідключення мереж припиняємо подачу води до будинку. Завершити роботи плануємо до кінця місяця», – розповів Сірко.

Також він відмітив, що усі заявки від мешканців району одразу ж «беруться в роботу». Першочергову увагу ремонтники дільниці, як завжди, приділяють усуненню поривів на зовнішніх мережах.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові замінюють старі пожежні гідранти на нові, європейської якості, щоб забезпечити максимальну оперативність при гасінні пожеж. Щодо цього існує розпорядження ДСНС.