У Харкові встановлюють нові пожежні гідранти

Ілюстративне фото

У Харкові замінюють старі пожежні гідранти на нові, європейської якості, щоб забезпечити максимальну оперативність при гасінні пожеж. Щодо цього існує розпорядження ДСНС.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради із посиланням на директора Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлена Волкова.

«У місті значно зросла кількість пожеж після вибухів. Навантаження на пожежні гідранти збільшилося в рази, особливо у районах, де інтенсивність обстрілів висока. До завдання замінити зношені гідранти підійшли дуже відповідально, адже швидкість гасіння пожежі рятує життя. Залучено всі сили, щоб виконати роботи оперативно та якісно», – наголосив Волков.

За його словами, служби КП «Харківводоканал» спільно з ДСНС прийняли взаємне рішення активізувати роботу з ремонту пожежних гідрантів та особливу увагу приділити пристроям, які розташовані біля особливо важливих об’єктів з масовим перебуванням людей.

Як повідомляв Харків Times, минулої доби росіяни близько 15 разів стріляли по Харкову та області з РСЗВ. У місті постраждали райони Салтівки, ХТЗ, Олексіївки.