За минулу добу росіяни 15 разів обстріляли Харків та область з РСЗВ – Синєгубов

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

Минулої доби росіяни близько 15 разів стріляли по Харкову та області з РСЗВ. У місті постраждали райони Салтівки, ХТЗ, Олексіївки. В області – Дергачі, Чугуївський район та Золочівський напрямок. Постраждали п’ятеро цивільних громадян: троє у Харкові та двоє – у Чугуївському районі.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

“Зменшення інтенсивності вогню – це хибне уявлення. Спрогнозувати дії окупантів дуже складно. Тому просимо жителів без крайньої необхідності не покидати місць укриттів”, – підкреслив Синєгубов.

За його словами, ситуація на Ізюмщині залишається «гарячою», там йдуть постійні бої. Синєгубов запевнив, що ЗСУ тримають позиції, захищають Харків та область й завдають окупантам значних втрат.

“Тримаємося, віримо в Збройні Сили України! Кожен має працювати на своєму фронті. Перемога лише за нами!” – впевнений голова ХОВА.

Як повідомляв Харків Times, на Ізюмському напрямку російські окупанти провели перегрупування військ, та провели декілька атак, більшість з яких виявилися безуспішними.