Біля Ізюму ЗСУ відбили атаку окупантів, перевдягнутих в українську військову форму

Фото: Сергій Бобок / Харків Times

На Ізюмському напрямку російські окупанти провели перегрупування військ, та провели декілька атак, більшість з яких виявилися безуспішними.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення генерального штабу ЗСУ станом на 18:00 20 квітня.

“В районі населеного пункту Дібровне противник проводив наступальні дії, має частковий успіх. В районі населеного пункту Стара Гнилиця наступ успіху не мав, в результаті вогневого ураження ворог зазнав втрат та відійшов.”, – йдеться в повдомленні.

Крім цього окупанти понесли втрати під час спроби взяти пді контроль населеного пункту Довгеньке.

“Противник з втратами відступив. Як особливість, відзначено дії ворога на зазначеному напрямку у військовій формі українського зразка.”, – розповіли у генштабі.

На Слобожанському напрямку окупанти посилюють угруповання армійської авіації поблизу Державного кордону України. На території Бєлгородської області завершено обладнання вертолітних злітно-посадкових майданчиків, де зосереджено понад 90 ударних і багатоцільових вертольотів.

Ворог продовжує часткове блокування Харкова, намагається здійснювати вогневе ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури.

Підрозділи окупантів продовжують поповнювати запаси матеріально-технічних засобів з території російської федерації.

Триває перекидання додаткових підрозділів окупантів. Так, на залізничній станції “Куп’янськ-Сортувальний” зафіксовано розвантаження ешелону з озброєнням та військовою технікою та переміщення артилерійських підрозділів.

Як повідомляв Харків Times, з Харківської області через важкі втрати окупанти вивели підрозділ 237-го танкового полку.