З Харківської області через важкі втрати окупанти вивели підрозділ 237-го танкового полку

Фото: 93 ОМБр Холодний Яр

З Харківської області через важкі втрати, окупанти вивели батальйонну тактичну групу 237-го танкового полку 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу для відновлення боєздатності.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення генерального штабу ЗСУ від 20 квітня.

Побитий ЗСУ ворог вібправився на місйце постійною дислококації до села Солоті Бєлгородської області.

Також повідомляється, що на Слобожанському напрямку ворог здійснює перегрупування та поповнення запасів. Продовжує часткове блокування Харкова та обстріли міста.

“На Ізюмському напрямку противник здійснив спробу наступу в напрямку Сулигівка, Дібрівне. Ворог намагається проводити повітряну розвідку напрямків наступу із застосуванням безпілотних літальних апаратів “Орлан-10”.”, – розповіли захисники України.

Як повідомляв Харків Times, 28 березня захисники України звільнили від окупантів селище Мала Рогань. Ворог чинив спротив, та під час бойових дій використовував фосфорні боєприпаси.

На початку квітня захисники України вибили окупантів ще з одного передмістя Харкова. Селище Рогань, де кожний другий будинок внаслідок обстрілів залишився без даху, поступово повертається до життя.