За добу в Харківській області загасили 27 спричинених російськими обстрілами пожеж

Фото: ДСНС

За добу з 14 по 15 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС загасили 27 спричинених російськими обстрілами пожеж. Палали житлові багатоповерхівки, приватні будинки, гаражі та автомобілі, а також складські будівлі та об’єкти торгівлі.

Про це Харків Times повідомили у Головному управлінні ДСНС Харківської області.

Загалом протягом добі рятувальники загасили 33 пожежі, серед яких:

27 пожеж, що спричинені обстрілами;

1 пожежа виникла через необережне поводження з вогнем або підпал;

5 пожеж сталися у приватному секторі та на об’єктах з інших причин, не пов’язаних обстрілами.

Пожежі сталися: у Немишлянському (2), Московському (😎, Київському (9), Слобідському (2) та Індустріальному (1) районах міста Харкова, а також Богодухівському (1) та Харківському (4) районах області.

“О 01:30 пожежа сталася у приватному житловому будинку, що у Київському району міста Харкова. Площа пожежі склала близько 300 кв.м. Для ліквідації пожежі було задіяно 3 одиниці техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС.”, – розповіли рятувальники.

Окрім гасіння пожеж наші героїчні рятувальники минулої добі здійснили два виїзди на розбирання завалів, та вісім виїздів для допомоги населенню.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби здійснили 83 залучення для розмінування боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Ми дякуємо нашим рятувальникам за героїчний труд! І нагадуємо, що кожен може допомогти підрозділам ДСНС, які щодня, ризикучи життям, ліквідують спричинені російськими обстрілами пожежі, та проводять розмінування.

Як повідомляв Харків Times, за добу з 13 по 14 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 15 разів гасили пожежі, спричинені російськими обстрілами.